Våre ansatte

Vi er i tre (+ en) ansatte som strekker oss langt for å levere det ypperste innen kodekalender-tjenester!

Torbjørn Tastatur

A person using a computer

Torbjørn er kjent for sin utrolige skrivehastighet, og hevder selv at han har «hvilepuls» på 200 wpm. Han har en enorm samling av mekaniske tastaturer, og han er alltid på jakt etter det neste beste tastaturet, og den perfekte modden.

Torbjørn liker å lære nye programmeringsspråk, og han elsker å delta i kodekonkurranser, eller «competitive programming» som han liker å kalle det. Han går også i shorts, hele året.

Torbjørn har aldri skrevet en eneste enhetstest, og er umåtelig stolt av det. Hos oss har Torbjørn hovedansvaret for alle oppgaver som innebærer esoteriske programmeringsspråk.

Sover ofte på kontoret, slik som sitt store forbilde, Elon Musk. Extreme hardcore 🤘

Ingrid Innovasjon

A person holding a gun

Ingrid er en kreativ sjel som alltid tenker utenfor boksen. Hun har konstant skiftende hårfrisyrer og hårfarger som gjenspeiler hennes humør og personlighet. Hun snakker ofte i gåter og elsker å bryte regler bare for moro skyld.

Ingrid elsker å lese om kunstig intelligens, middelalderen, død og det okkulte. Hun er en stor fan av musikk og spiller flere instrumenter, inkludert fiolin, kam og vaskebrett. I tillegg er Ingrid engasjert i miljøvern og jobber aktivt med å redusere firmaets karbonavtrykk. Hun solgte bl.a. printeren vår for å kjøpe gulrotfrø.

Ingrid drikker enorme mengder kaffe, og den skal helst være så sterk at hun spiser den med gaffel. Oppgavemessig har Ingrid ansvaret for alle oppgaver som krever at man tenker utenfor boksen.

Ingrid bor på et lite småbruk der hun dyrker økologiske grønnsaker.

Sander Sikkerhet

A person playing a guitar

Lasse Lærling er den yngste i gjengen, og til tross for sin unge alder, er han en ekte mester når det kommer til kunsten å brygge den perfekte kaffekoppen. Han ser ut som om han aldri har sovet en hel natt i sitt liv, med et alltid glødende og lidenskapelig blikk.

Sander sin viktigste oppgave i sjappa er å sørge for at ingen slår kloa i kodekalender.no sine oppgaver før den dagen de er ment å offentliggjøres. Han bor i kjellerstua hjemme hos mamma og pappa.

Lasse Lærling

A person sitting at a table

Lass​e er den yn​gste i gjengen, og til tross for sin u​nge alder, er han en ekte mes​ter når det kommer til kunsten å brygge den perfekte kaffekoppen. Han ser ut som om han aldri har sovet en h​el na​tt i sitt liv, med et alltid gløden​de og lide​nskapelig blikk.

Utover sin kjærlighet til kaffe, har Lasse en interesse for fotografering og tar ofte bilder av sine mesterverk i kaffekunst. Han er også en ivrig skateboarder.

Lasse sine viktigste arbeidsoppgaver er å sørge for at Ingrid Innovasjon alltid får nok kaffe, samt førstelinje support.

Det siste året har det versert noen rykter om at Lasse egentlig jobber under-cover på oppdrag fra en konkurrent. Ingen har klart å bevise noe, men Torbjørn har en kraftig mistanke.